Ook elke twee maanden in de brievenbus. | Dogzine

Ook elke twee maanden in de brievenbus.

advertentie

Dogzine, een zeer informatief blad dat geen enkele moderne kynoloog, fokker, hondenprofessional of hondenliefhebber mag missen. Het tweemaandelijks verschijnende tijdschrift biedt nieuws en achtergronden over gedrag, gezondheid, shows en hondensport, rassenkennis, rasverenigingen, politiek en wetgeving, maar ook nieuwe producten en gadgets die op de markt zijn gekomen . 

We verschijnen voorlopig alleen als abonnee-blad, dus (nog) niet in de winkel. We verschijnen in Nederland en Belgie voor een abonnementsprijs van 29,95 voor zes nummers (per jaar).  Abonnementen buiten Nederland, wel in de EU, bedragen € 55,= i.v.m. hoge verzendkosten.

Dogzine voortaan (vanaf nummer 2, juli/augustus, verschijnt eind juni) ook ontvangen: Via dit (Google)formulier kunt u zich inschrijven.   NB: inschrijvingen tot en met 26 juni 2017 gaan in vanaf nummer 2, inschrijvingen na die datum gaan in vanaf nummer 3 (september/oktobernummer, verschijnt begin september). Dit i.v.m. de extreem hoge portokosten voor nazendingen.

dogzine nummer 2
Sneak preview nummer 2

NB: Om administratieve redenen is het niet meer mogelijk om het abonnement met terugwerkende kracht te laten ingaan. U kunt nummer 1 nog wel los nabestellen.

Het Dogzine-team

___________________________________________________________________________

Inschrijfformulier, klik hier

Losse nummers nabestellen kan ook (zolang de voorraad strekt). Kijk op onze pagina nabestellen.