Op papier gaan we verder | Dogzine

Op papier gaan we verder

 

advertentie

Naast de website komt Dogzine ook elke twee maanden als tijdschrift in de brievenbus. Speciaal voor iedereen die echt iets met honden heeft. Of het nu professioneel is (fokkers, gedragsdeskundigen, trainers), of als hobby. Op de website zijn we vooral actueel, met korte nieuwsartikelen, het tijdschrift biedt fraaie achtergrondartikelen, verdieping in ziekte- en gezondheidsonderwerpen, gedragsonderwerpen, maar ook bekende en onbekende rassen, columns etc. Dus en heel anders dan online, maar toch vertrouwd en betrouwbaar. Veel meer nog en heel anders als online. Wie Dogzine online kan waarderen, zal Dogzine op papier niet kunnen missen...

April-aanbieding: wie voor 1 mei a.s. een abonnement neemt, betaalt het eerste jaar i.p.v. 29,95 maar 25 euro!!!  

abo

Elke twee maanden een keur aan artikelen (zie ook de index):

  • Rasportretten van bekende, maar ook van heel veel onbekende rassen Zo schreven we al over de Cursino, de Cane di Fonni, de Alpländische Daschbracke en veel meer;
  • Ziekte en gezondheid, over bekende en minder bekende ziekten, en wat je kunt doen om het te voorkomen of behandelen;
  • Gedrag en gedragsproblematiek, van het opvoeden van pups tot ruzie in de roedel;
  • Fokken en genetica, waarom wordt een hond een hond, hoe kun je het beste omgaan met je keuzes, wat is outcross, hoe fok ik gezond;
  • Hondensport en hondenactiviteiten, van barnhunt tot agility, Nimrod tot schapen drijven;
  • Shows, Dogzine is op bekende en minder bekende shows in Europa voor sfeerverslagen en foto's;
  • Levensfasen, de oudere hond, het sterven, maar ook geboorte en puberteit;
  • Noviteiten en opvallende producten die nieuw zijn op de wereldwijde markt van hondenproducten;
  • Kritische columns over honden en kynologie;
  • ...en veel meer...

Elke twee maanden 60 pagina's of meer met datgene wat hondenliefhebbers niet willen missen.

pppp2pp3

Bekijk de index van eerdere nummers hier.  Dogzine is ook verkrijgbaar bij de boek- en tijdschriftenhandel, kijk voor verkooppunten hier.

We verschijnen  als abonnee-blad, en vanaf eind maart ook in een aantal tijdschriftenwinkels. Dogzine is in Nederland, Curaçao en België voor een abonnementsprijs van 29,95 voor zes nummers (per jaar) te krijgen.  Abonnementen buiten Nederland, wel in de EU, bedragen € 55,= i.v.m. hoge verzendkosten.

Dogzine voortaan (vanaf nummer 3 jaargang 3, mei/juni 2018, verschijnt rond 16 mei 2018) ook ontvangen: Meld u met het (Google)formulier hieronder aan. 

abo

NB: Om administratieve redenen is het niet meer mogelijk om het abonnement met terugwerkende kracht te laten ingaan. U kunt de nummers jaargang 1:1 ,2,3,4 en jaargang 2: 1 en 2 nog wel los nabestellen zolang de voorraad strekt.

Losse nummers nabestellen kan ook (zolang de voorraad strekt). Kijk op onze pagina nabestellen.


Opzeggen abonnement

Wilt u uw abonnement beëindigen, dient dat tenminste 1 maand voor de afloop van het huidige abonnement schriftelijk te gebeuren via een mail naar administratie@dogzine.nl onder vermelding van uw abonnementsnummer en NAW-gegevens. U ontvangt dan binnen 2 weken een bevestiging van uw opzegging.

Opzeggingen later dan de aflooptermijn lopen door tot de eerstvolgende aflooptermijn. Indien u geen bevestiging ontvangt is het abonnement niet opgezegd. Wij bewaren alle correspondentie hieromtrent. 

Advertentie