dogshow | Dogzine

dogshow

Live kijken naar de mooiste honden van Nederland. Dat kan a.s. zondag 15 januari vanaf ongeveer 14.00 uur.

De selectieprocedure voor steden en organisaties die een World dog Show of een zogeheten sectieshow (bijvoorbeeld de European dog Show, maar uiteraard ook Azië etc..) willen organiseren worden stre

Een aantal dagen geleden veroorzaakte de mededeling dat Luxemburg streng zou gaan toezien op vaccinaties voor Cainine Distemper ("maladie de carre") en ook geen titergegevens zou toestaan, voor onr

Afgelopen weekeinde (16-17 maart) kwam het tot een flinke aanvaring tussen exposanten en de Oostenrijkse kennelclub enerzijds, en dierenartsen van de stad Graz anderzijds.

Waar Crufts het walhalla van de Europese kynoloog is, hebben de Amerikanen Westminster. De jaarlijkse show, die ook op uitnodiging is, vindt plaats in New York en barst van de allure en sfeer.

De regering gaat niet nadenken over een verbod op rashondenshows. Demotie van Frank Wassenberg van de Partij voor de Dieren werd met overgrote meerderheid verworpen. Alleen de PvdD zelf, GroenLinks en Denk!  Stemden voor de motie.

De maatregelen die de organisator van de hondenshow in Bremen nam jegens de zogenaamde “powerbreeds” zorgen voor woede onder eigenaren van deze hondenrassen.

Twee dagen “uitverkocht”, de Martini Dogshow dit weekeinde in Groningen was sowieso qua deelnemersaantallen een succes.

Het Italiaans Windhondje, Redcomet Rock and Roll,  van L. Sahuleka en S. v.d.