Rosanna Kluivert: "Strijdlustiger dan ooit" | Dogzine

Rosanna Kluivert: "Strijdlustiger dan ooit"

Rosanna Kluivert, foto-screenshot FB-video KDRF

Rosanna Kluivert laat het er niet bij zitten en is “strijdlustiger dan ooit”.  Dat meldt een bron uit de nabije omgeving van de Reality-ster van het Kluivert Dog Rescue Center.   Het Rescue Center op de beoogde locatie mag dan nu niet meer doorgaan, in ieder geval niet voor de KDRF,  nog altijd is het de bedoeling om een goede shelter op te zetten op Curaçao, maar dan  op een andere, nu nog onbekende locatie. De samenwerking met Rescue Paws is definitief voorbij. De huidige opvang op het Porto Marie-terrein heeft niets meer te maken met de Kluivert Dog Rescue foundation, en de paar honden in Porto Marie worden ook niet meer bemiddeld via de Stichting van de Kluiverts.

In de tussentijd zullen de sterilisatie en castratie-acties van de Kluivert-stichting wel gewoon doorgang vinden, zo laat de Stichting weten. Voorlopig via de pop-up store aan de Mambo Beach Boulevard 35 in Willemstad.

Dit weekeinde werd bekend dat Rescue Paws en de Kluivert-foundation de samenwerking beëindigd hadden. De precieze reden daarvan is nog onduidelijk. Dogzine houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zal beide organisaties om meer duidelijkheid vragen over de toekomst van zwerfhonden, en zwerfhondenopvang, op het tropische eiland.


 

Wellicht ook interessant

Rosanna Kluivert, foto-screenshot FB-video KDRF

Rosanna Kluivert: "Strijdlustiger dan ooit"

Rosanna Kluivert laat het er niet bij zitten en is “strijdlustiger dan ooit”.  Dat meldt een bron uit de nabije omgeving van de Reality-ster van het Kluivert Dog

breuk

Samenwerking Kluivert en Rescue Paws was volledig verstoord...

Kluivert Dog Rescue Foundation ("KDRF") heeft per 16 januari 2019, met wederzijds goedvinden, de samenwerkingsovereenkomst met Rescue Paws Curacao ("RPC") met onmiddellijke ingang beëindigd.

logo

Missie van Rosanna Kluivert op Curacao ten einde

Het lijkt er op dat de “missie” van Rosanna Kluivert vroegtijdig ten einde is.