China | Dogzine

China

De Hong Kong Kennel club is woedend op de FCI, nadat de internationale kynologische vereniging Hong Kong met onmiddellijke ingang niet alleen van de lijst van aangesloten kennelclubs heeft geschrap

De Kennel club van Hongkong haalt hard uit naar de beslissing van de FCI om Hongkong te schrappen als lid.

Mag de Kennel club van Hongkong lid blijven van de FCI, of niet, en is de China Kennel Union eigenlijk wel op rechtmatige wijze toegelaten als lid van de FCI.

De afgelopen twee jaar is de FCI regelmatig het mikpunt van felle kritiek van aangesloten leden, Nationale kennelclubs, geweest.

De waanzin van de dure, gehypte hond, iets wat we met Labradoodles en Franse bullen maar al te goed ook hier kennen, bereikt nieuwe hoogtes in China.

In Zuid Korea was al een bedrijf dat voor een kleine 100.000 dollar een kloon van een hond produceert, maar China gaat inmiddels een stapje verder.

Een brief met een felle aanklacht tegen een FCI-keurmeester en tegen de vice-voorzitter van de Raad van Beheer.

Vriend en vijand werden vandaag verrast door een post van FCI-voorzitter Rafael de Santiago op een Facebookpagina van StopDogcr

"Er is geen zogenaamd "Yulin hondenvlees festival", Het Yulin stadsbestuur steunt geen organisaties die het eten van hondenvlees promoten.

Naast 22 steden in de Verenigde Staten, en tal van andere steden internationaal, werd er op 9 juni geprotesteerd tegen de wrede slachtpartijen van honden tijdens het jaarlijkse Yulin Dog Meat and L