Dogzine, kritisch en gedreven, voor de hondenliefhebber van nu

Het grootste onderzoek tot nu toe over de eigenaren van honden met korte snuiten laat zien dat er een intense band is tussen hond en eigenaar, vooral bij mopshonden, vrouwelijke eigenaren en hun ho

Studenten lijken wereldwijd steeds meer onder stress te lijden.

Border collies krijgen het meest gedragstherapie omdat ze ongewenst gedrag vertonen. Dat blijkt uit een onderzoek van de Britse dierenverzekeraar John Lewis Pet Insurance.

De Duitse politie heeft dinsdag 136 zwaar verwaarloosde honden uit een woonhuis van een fokker in het plaatsje Bad Neuenahr-Ahrweiler, ca.

Een nieuw onderzoek onder leiding van een Tufts-professor kijkt of een langwerkende insuline diabetes bij honden effectiever kan controleren (en zo hun eigenaars veel meer vrijheid kan geven).

Een klacht van een buurman die ruim driehonderd meter van het hondenspeelparadijs in Odijk, gemeente Bunnik, afwoont, lijkt de aanstichter van alle commotie die nu rondom de speelfaciliteit aan de

Kunnen honden ook een epilepsie-aanval bij hun baas voorspellen? Dat is wat de Universiteit van Gent (België) wil weten.

Het Hondenspeelparadijs is een stichting in Bunnik waar sociale honden met elkaar kunnen spelen en trainen op een omheinde plek. Superleuk, zou je zeggen.

Het is natuurlijk niet echt onverwacht, de meeste mensen die hun hond vegan voeren wonen in de Randstad, en daarbij spant Amsterdam de kroon.

Al anderhalf jaar zit een witte hond dag in dag uit in de berm bij het Griekse stadje Nafpaktia. Hij wacht op de terugkeer van zijn baas. Tevergeefs, want die is anderhalf jaar geleden overleden.

Tientallen mensen die zich verzetten tegen het eten van hondenvlees, waaronder de Amerikaanse actrice Kim Basinger, verzamelden zich in de buurt van de Nationale Assemblee in Seoul op een van de dr

Een leverancier van Artificial Intelligence-software in China, dezelfde die ook de “menselijke” gezichtsherkenning maakt voor de Chinese overheid, komt nu, mede financieel ondersteund door Alibaba,

Riley's Organics , een Amerikaanse bedrijf in Biologisch hondenvoer, voerde onlangs een onderzoek uit om te z

Science fiction en honden gaat niet echt samen. Wie aan “Star Trek” denkt, zal niet direct aan honden denken, en andersom.

Naarmate er meer inteelt is, neemt de nestgrootte af bij Golden Retrievers. Gemiddeld is het zo dat met een 10% toename van de inteelt een nest één pup kleiner wordt.

Agenda

zo ma di wo do vr za
30
1
2
3
4
5
6
 
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3