muziek

Audioboek houdt hond niet rustig

Wie even weggaat en zijn hond rustig wil houden door een audioboek af te spelen, kan dat beter veranderen in een sonate van Mozart, of andere klassieke muziek.

Muziek-afspeellijst speciaal voor je eigen hond

Liefhebbers van muziek en van honden met een account bij muziekstreamingdienst “Spotify” kunnen voortaan hun favoriete muziek automatisch delen met hun vie

Concert speciaal voor honden

Aanstaande zaterdag 5 oktober om 10.00 uur stroomt theaterzaal Zidewinde in Sprang Capelle voor het eerst vol met viervoeters en hun baasjes die komen

Hondenfilm maakt klassiek weer populair

Hoe zorg je ervoor dat in het internettijdperk ook jonge mensen weer naar klassiek luisteren?  Simpel, je voegt wat honden toe en zet het op Youtube.

Reggea-album van John McLaughlin voor honden

Relaxmuziek voor honden lijkt de nieuwe markt geworden.

Mo de gillende hond

In Arizona woont een hond die wereldberoemd lijkt te worden vanwege zijn opvallende stemgeluid. Het gaat om Mo, een vondeling en waarschijnlijk een Amerikaanse stafford.

Millan komt met audioboek voor honden tegen verlatingsangst

Hondenfluisteraar Cesar Millan en een dochterbedrijf van het Amerikaanse Amazon, Audible, hebben de handen in elkaar geslagen en komen nu met een nieuwe oplossing tegen honden met verlatingsangst,

Amerikaanse rapper komt met honden-ontspanningsmuziek

We schreven al eerder over honden en muziek. Vooral reggae lijkt honden rustiger te maken, zo bleek uit onderzoek.

Bob Marley favoriet onder honden

Was het eerder nog Adele en Queen, volgens de University van Glasgow en de Schotse dierenwelzijnsorganisatie SPCA gedijen honden het best met een lekker moppie reggae.

Adèle en het rustig krijgen van je hond: Hondenmuziek om bij te slapen

Bob Marley, “Could you be loved”, Adele met “Someone like you”, de Bohemian rhaposody van Queen of Golden Brown van de Stranglers.