• Woerdense teckelfokkerwoning te koop

Woerdense teckelfokkerwoning te koop

Leestijd
minder dan
1 minuut
Tot nu toe gelezen

Woerdense teckelfokkerwoning te koop

za, 07/20/2019 - 17:43

Ze wonen in Hongarije, hun woning in Woerden staat te koop, zo meldt het AD. Ondanks dat er een beslag op ligt. Toch hebben de beruchte teckelfoksters uit Woerden makelaar Rien Treur ingeschakeld om hun huis te verkopen. Nog niet heel actief, want noch de website van de makelaar noch Funda toont het pand aan het Breeveld al. Alleen een bord in de tuin maakt potentiële kopers op de mogelijkheid tot aankoop attent.

Het AD meldt verder dat ondanks het beslag een wining wel kan worden verkocht. “Op voorwaarde dat de partij die het beslag heeft gelegd akkoord gaat en zicht houdt op inkomsten. Het maakt volgens Treur dan niet uit of het geld in stenen zit (woning) of op een rekening van de notaris staat.”   Onduidelijk is of dat akkoord er ook is, want anders zit de nieuwe eigenaar, niet de oude, met de gebakken peren. Een beslag "kleeft" aan de woning namelijk.

De NVWA is nog altijd bezig met het onderzoek naar de Dames Van Zeil. Vandaar dat het OM ook nog geen datum heeft voor een eventuele rechtszaak. In Hongarije zelf kan de politie ook geen actie ondernemen zolang het OM hier niet met informatie komt.