• Koninklijk kinderboek: Meghan wil schrijven over honden

Koninklijk kinderboek: Meghan wil schrijven over honden

Leestijd
minder dan
1 minuut
Tot nu toe gelezen

Koninklijk kinderboek: Meghan wil schrijven over honden

vr, 08/09/2019 - 14:17

De hertogin van Sussex wil een boek voor kinderen schrijven, dat over honden uit het asiel gaat.

Meghan (38), de hertogin van Sussex, zit blijkbaar vol energie, na haar gastredacteurschap voor Vogue heeft ze het volgende project gelanceerd: de vrouw van Prins Harry (34) en moeder van de kleine Archie, heeft hondse plannen. The Sunday Times meldt dat er een kinderboek op komst is waarin ze over honden uit een dierenasiel vertelt.

Voorafgaand aan haar huwelijk met Prins Harry, woonde de actrice, bekend uit de serie 'Suits', samen met twee honden die ze had geadopteerd. Toen ze naar het VK verhuisde, moest ze de al oudere Labrador Shepherd-mix Bogart achterlaten. Hij woont nu bij vrienden van Meghan, terwijl hond Guy wel naar Londen mocht. Ondertussen kreeg hij weer gezelschap, een Labrador kwam in 2018 bij de familie.

Meghan schreef onlangs in een artikel over het Britse asiel Mayhew: "Als trotse eigenaar van een asielhond, weet ik uit eigen ervaring wat een vreugde het kan zijn om een dier te adopteren. De keuze om een ​​huisdier te adopteren is een grote beslissing en draagt ​​veel verantwoordelijkheid, maar je krijgt er een oneindig hoeveelheid liefde voor terug en ongetwijfeld verandert het je leven."

En misschien inspireert haar boek veel gezinnen om een ​​hond uit het asiel een nieuw thuis te geven.