• Kerstpakket voor je huisdier ultiem bedankje voor 2019

Kerstpakket voor je huisdier ultiem bedankje voor 2019

Leestijd
minder dan
1 minuut
Tot nu toe gelezen

Kerstpakket voor je huisdier ultiem bedankje voor 2019

wo, 12/18/2019 - 09:47

Traditiegetrouw word je aan het einde van het jaar door je baas waarschijnlijk verwend met een cadeaubon, goede fles wijn of  een traditioneel kerstpakket. Of onze honden nu “werkhonden” of gewoon “haardkleedjes” zijn,  waarom den baasjes hun trouwe viervoeter niet net zo leuk bedanken? EKO4petz, een online dierenwinkel met biologische huisdierproducten, speelt daarop in en biedt deze feestdagen het kerstpakket voor honden (en voor katten).

De kerstpakketten zijn al een tijd lang een begrip bij EKO4petz. “Al sinds 2012 maken we ieder jaar een kerstpakket voor zowel honden als katten”, vertelt Sarah Keizer, eigenaresse van de winkel. “En ieder jaar maken we er meer, want de vraag stijgt enorm! Logisch ook: wat is er nou leuker dan je huisdier aan het einde van het jaar bedanken voor het fijne jaar? Niets toch?!”

De pakketten zijn vergelijkbaar met een traditioneel kerstpakket zoals je die ook als werknemer zou krijgen; vol lekkere, chique hapjes, een kluifje of knabbeltje voor bij de ‘kerstborrel’ en speeltjes in kerstthema. Speciaal voor de gevoelige en/of allergische honden is er voor de viervoeters ook een kerstpakket met alleen snacks van hert en/of eend. Heel goedkoop zijn de kerstpakketten niet, maar ja, het is maar één keer per jaar kerst toch?  Wie trouwens een heel klein ras heeft, moet opletten, de snacks en speeltjes zijn daar wellicht iets te groot voor.

Wie overigens een heel kerstpakket wat te veel vindt, kan ook kiezen voor allerlei kerstgerelateerde speeltjes en zelfs -voor oud en nieuw- champawnje.

(Artikel i.s.m. Eko4Petz)