• WDS naar 2022, dat jaar 2 shows

WDS naar 2022, dat jaar 2 shows

Leestijd
1 minuut
Tot nu toe gelezen

WDS naar 2022, dat jaar 2 shows

di, 10/13/2020 - 18:56

COVID maakt de World Dog Show dit jaar onmogelijk

De World Dog Show 2020 is –ten gevolge van COVID- uitgesteld naar 20232. In dat jaar zullen er, een unicum, twee World dog Shows worden gehouden, een in Madrid, waar hij dus dit jaar niet doorgaat, en een in Brazilie, waar hij al gepland stond. Dat maakte de FCI enkele uren geleden bekend.

“De Fédération Cynologique Internationale (FCI), IFEMA en de Real Sociedad Canina de España (RSCE), organisatoren van de FCI World Dog Show 2020, die van 17 december tot 20 december, na verschillende keren uitstel van de oorspronkelijke data in april en vervolgens juli te hebben gehad, hebben besloten om dit wereldwijde hondenevenement uit te stellen tot 2022, vanwege de situatie gecreëerd door Covid-19.” schrijft de FCI. “IFEMA had een hele reeks maatregelen en protocollen genomen om de deelname aan de hondenshow onder volledig gegarandeerde veiligheidsomstandigheden te garanderen. De evolutie van de pandemie en de verschillende hygiënische omstandigheden op internationaal niveau maken het echter raadzaam om het evenement uit te stellen, om tegemoet te komen aan de hoge verwachtingen en de verwachting dat een wereldwijd evenement van dergelijk belang had gegenereerd voor bedrijven, exposanten en enthousiastelingen van overal. de wereld.”

De FCI is blij met de medewerking van Brazilie en de Braziliaanse kennelclub, om in 2022 twee shows te houden. “Op deze manier wordt 2022 een paradigmatisch jaar, een model van de waarden en idealen van vriendschap, solidariteit, samenwerking en respect waarop de FCI is gebaseerd.”

De Spaanse kennelclub, de RSCE zal de komende dagen verder informatie geven over de einddata en over alle wijzigingen met betrekking tot deze nieuwe situatie.

dossier