• Dit was het, Crufts 2018

Dit was het, Crufts 2018

Leestijd
minder dan
1 minuut
Tot nu toe gelezen

Dit was het, Crufts 2018

zo, 03/11/2018 - 17:26

a vier dagen vol kynologie in Birmingham, Engeland, is Crufts 2018 alweer ten einde gekomen. ’s Werelds grootste hondenshow waarbij alles over het onderwerp “hond” aan bod komt! De prestigieuze show is alleen toegankelijk op uitnodiging, maar daarnaast vinden er ook tal van andere hondenevenementen plaats in het NEC Birmingham tijdens Crufts.

De editie van dit jaar zal waarschijnlijk de boeken in gaan als een onvergetelijke, mede vanwege een rel vlak na de bekendmaking van de Best in Show. Een op moment van schrijven nog onbekend persoon wist de ring te betreden en maakte vaart richting de groepswinnaars die nog opgesteld stonden.
Crufts tweette over het voorval in de eindkeuring het volgende:

tweetDe beveiliging reageerde kordaat en wist snel een einde te maken aan de onrust, waarna de prijsceremonie alsnog door ging. Zodra er meer bekend wordt over dit voorval zal dit uiteraard te lezen zijn op Dogzine. Voor nu kunnen we terugblikken op een mooie editie van Crufts, met een Whippet die er met de titel “Best in show” vandoor ging, en een Pointer als reserve!
De winnaars zijn:
 

Best In Show
CH Collooney Tartan Tease JW WW’17
Whippet
Eigenaar: Mr & Mrs D.G. Short

Reserve Best In Show
SH CH Kanix Chilli
Pointer
Eigenaar: Ms H. Blackburn-Bennett