Bent u geïnteresseerd in honden? | Dogzine

Bent u geïnteresseerd in honden?

Aanbieding: wie voor 5 mei a.s. een abonnement neemt, betaalt het eerste jaar i.p.v. 30,95 maar 26,50 euro!!!

Houdt u van honden, hebben honden uw speciale interesse?  Sport u met uw honden, gaat u naar shows, fokt u af en toe een nest? Of bent u gewoon gek op honden en wilt u zoveel mogelijk weten?

Heeft u hierboven één of meer keer “ja”gezegd? Dan mag u Dogzine ook als magazine eigenlijk niet missen. Dogzine biedt achtergrondartikelen, verdieping in ziekte- en gezondheid, nieuwe inzichten in gedrag en training, maar ook bekende en onbekende rassen, columns etc. (zie ook de index). Gemaakt door hondenmensen voor hondenmensen.

We verschijnen  als abonnee-blad, en sinds maart ook in een aantal tijdschriftenwinkels in Nederland en België. Een jaarabonnement kost voor Nederland, Curaçao en België  €30,95 voor zes nummers.  

Abonneren en losse nummers nabestellen kan op twee manieren: 

webwinkelknop

 

formulier

Dogzine voortaan (vanaf nummer 3 jaargang 3, mei/juni 2019, verschijnt rond 15 mei 2019)

 


Dogzine is ook verkrijgbaar bij de boek- en tijdschriftenhandel, kijk voor verkooppunten hier.

Komend nummer 

nr3

 

Losse nummers nabestellen kan ook (zolang de voorraad strekt). Kijk op onze pagina nabestellen.


 

Opzeggen abonnement

Wilt u uw abonnement beëindigen, dient dat tenminste 1 maand voor de afloop van het huidige abonnement schriftelijk te gebeuren via een mail naar administratie@dogzine.nl onder vermelding van uw abonnementsnummer en NAW-gegevens. U ontvangt dan binnen 2 weken een bevestiging van uw opzegging. Opzeggingen later dan de aflooptermijn lopen door tot de eerstvolgende aflooptermijn. Indien u geen bevestiging ontvangt is het abonnement niet opgezegd. Wij bewaren alle correspondentie hieromtrent.