Abonnees lezen meer...

Elke drie maanden ons magazine op de mat. En alle artikelen op de website.

Voor 28,= per jaar* krijgt u niet alleen vier keer per jaar Dogzine thuisgestuurd, maar ook onbeperkt toegang tot alle artikelen in zijn geheel op de website. Want abonnees hebben een streepje voor, die lezen meer!.

Houdt u van honden, hebben honden uw speciale interesse?  Sport u met uw honden, gaat u naar shows, fokt u af en toe een nest? Of bent u gewoon gek op honden en wilt u zoveel mogelijk weten?

Aanbieding: Honderd+ Hondentips en een jaarabonnement nu voor maar 33,95!

combi

Heeft u hierboven één of meer keer “ja” gezegd? Dan mag u Dogzine ook als magazine eigenlijk niet missen. Dogzine biedt achtergrondartikelen, verdieping in ziekte- en gezondheid, nieuwe inzichten in gedrag en training, maar ook bekende en onbekende rassen, columns etc. (zie ook de index). Gemaakt door hondenmensen voor hondenmensen.

Dogzine verschijnt vier keer per jaar, 648 pagina's full color.  Een jaarabonnement kost voor Nederland, Curaçao en België  €28,=* voor vier nummers.  

*abonnementstarief bij abonnement per automatische incasso. Bestelt u via de webwinkel bedraagt het abonnementstarief vanaf het tweede jaar €28,= + €1,- administratiekosten.

Abonneren en losse nummers nabestellen kan op twee manieren: 

webwinkelknop

 

formulier

 

Geen tijdschrift, wel de website volledig lezen?

We snappen dat niet iedereen de tijd heeft om een tijdschrift te lezen, zelfs niet het onze. Maar wilt u wel onbeperkt toegang tot alle artikelen op de website. Neem dan nu een online-abonnement via onze webwinkel. Voor slechts €7,50 kunt u een jaar lang onbeperkt al onze artikelen in zijn geheel lezen.  Abonneren kan uitsluitend via de website, en stopt voor het online abonnement automatisch na één jaar.

Toegang tot de hele website

Tijdschrift- en online-abonnees ontvangen op het door hen aangegeven e-mailadres een eenmalige link om in te loggen. Na het inloggen kunt u het wachtwoord aanpassen, Via het menu onderaan de website (rechts) komt u op de login-pagina. Wachtwoord kwijt? U kunt een nieuw wachtwoord laten aanmaken via het systeem. Let op: tussen het moment van abonneren en het ingaan van het abonnement kan tot 48 uur zitten, uw abonnement gaat pas in zodra de mail met toegangslink aan u wordt opgestuurd.


Losse nummers nabestellen kan ook (zolang de voorraad strekt). Kijk op onze pagina nabestellen.


Opzeggen abonnement

Wilt u uw abonnement beëindigen, dient dat tenminste 1 maand voor de afloop van het huidige abonnement schriftelijk te gebeuren via een mail naar administratie@dogzine.nl onder vermelding van uw abonnementsnummer en NAW-gegevens. U ontvangt dan binnen 2 weken een bevestiging van uw opzegging. Opzeggingen later dan de aflooptermijn lopen door tot de eerstvolgende aflooptermijn. Indien u geen bevestiging ontvangt is het abonnement niet opgezegd. Wij bewaren alle correspondentie hieromtrent. NB: opzeggen via andere e-mailadressen, of via social media, kunnen wij niet in behandeling nemen in verband met de kans op onjuiste afhandeling!