• Adverteerders weg na doodschieten hond in Teen Mom 2
Leestijd
1 minuut
Tot nu toe gelezen

Adverteerders weg na doodschieten hond in Teen Mom 2

Sun, 05/05/2019 - 16:24

De Amerikaanse TV-serie “Teen Mom 2”, te zien via MTV, ligt zwaar onder vuur nadat de echtgenoot van een van de hoofdrolspelers, Jenelle Evans, hun eigen hond doodschoot nadat het hondje hun dochter in het gezicht had gebeten. Veel grote adverteerders haken af.

"Teen Mom" ​​ster Jenelle Evans zegt tegenover Amerikaanse media dat ze diepbedroefd is over de dood van haar Franse Buldog. David Eason, haar echtgenoot verdedigt zijn actie in de naam van het beschermen van zijn familie.  Hij geeft toe dat hij de Franse buldog Nugget vermoordde, omdat hij de twee jaar oude dochter van het stel, Ensley, beet. Eason deelde een video die lijkt te laten zien hoe de hond  Ensley “hapt” terwijl ze dichter bij zijn gezicht komt voor een kus.

David verklaarde: "I dont give a damn what animal bites my baby on the face... whether it be your dog or mine, a dog is a dog and I dont put up with that s**t at all.” “Het gaat erom mijn familie te beschermen, het is mijn levensmissie. Sommige mensen zijn het waard om voor te doden of te sterven en mijn familie betekent zoveel voor mij. Je kunt me haten wat je wilt, maar dit is niet de eerste keer dat de hond beet, de enige persoon die het kan beoordelen of de hond  een gevaar voor MIJN KIND is ben ik. "

Foto’s van het gezicht van Easons dochter laten wel een rode plek zien, maar zeker geen bijtsporen.


 


Jenelle lijkt het niet eens te zijn met haar man. Ze heeft een foto van Nugget gedeeld terwijl ze in de auto zat, samen met een bericht dat ze meende dat ze de hond gewoon hadden moeten trainen om te stoppen met bijten. Ze schreef ... 'Nugget ... ik huil elke dag, ik hou zoveel van je en het spijt me zo, ik ben sprakeloos' en voegde eraan toe: 'Je moest nog veel leren en veel groeien van je lessen. "

Diverse adverteerders hebben inmiddels besloten de TV-show niet langer te gebruiken. Greenies, een dierenvoedingsfabrikant, liet weten dierenmishandeling nooit te steunen. Ook  Chipotle, Dove Chocolates, TWIX and Persil ProClean stopten de samenwerking.

Vooralsnog onderzoektt de politie de zaak niet. Eerst moet er aangifte gedaan worden van het incident door Evans. MTV heeft nog niet gereageerd. Eason zelf zal in de show niet in beeld komen.