• Road-trip comedy met Mechelaar in de hoofdrol
Leestijd
1 minuut
Tot nu toe gelezen

Road-trip comedy met Mechelaar in de hoofdrol

Tue, 11/05/2019 - 23:27

Of de film ook in Nederland en Belgie in de bioscopen komt weten we nog niet, maar er komt weer een hondenfilm uit. In ieder geval een film over een roadtrip met een hond. En of het toeval is, de film gaat over een militair samen met zijn military service dog en Mechelaar “Lulu”. In de VS zou dat zeker nu een hit moeten worden.

De film is het regiedebuut van Channing Tatum, de acteur die nu  zal co-regisseren, produceren, schrijven en schitteren in de comedy " Dog “.

Tatum maakt zijn regiedebuut met producerende partner Reid Carolin. Het duo regisseert uit een script dat ze met Brett Rodriguez hebben geschreven.

Tatum speelt de voormalige Army Ranger Briggs, die samen met Lulu langs de Pacifische kust reist om de begrafenis van zijn beste vriend - en de voormalige handler van Lulu - bij te wonen Onderweg komen ze in allerlei verwikkelingen terecht: excentrieke huisdieren helderzienden, agressieve marihuanaboeren en een klassiek buddy-plaatje van elkaar gek maken. Maar ze zullen elkaar ook lessen leren en elkaar helpen groeien.

Tatum’s  acteercarrière begon in 2004 met een aflevering van de televisieserie CSI: Miami, waarna hij, in 2005, doorbrak met de film Coach Carter. Wie de hond speelt is nog onbekend.

De productie is gepland voor de lente en zomer van 2020, de “verkoop” aan het buitenland start vandaag, woensdag.

Tatum, Carolin en Jacobs produceerden eerder de originele 'Magic Mike' met in de hoofdrol Tatum en geregisseerd door Steven Soderbergh naar een script van Carolin. Jacobs regisseerde het vervolg "Magic Mike XXL" uit het script van Carolin. Deadline bracht het nieuws vandaag.