Brabo show | Dogzine

Brabo show

Event date

De Internationale hondententoonstelling georganiseerd door KV Brabo is één van de tentoonstellingen die men jaarlijks in België organiseert.

Voor de meer dan 300 rassen , verdeeld in 10 groepen, die we kennen is een rasstandaard opgesteld. Het doel op onze tentoonstelling is voor elk van de bijna 230 aanwezige rassen de hond die het best zijn rasstandaard benaderd te kiezen. Hiervoor hebben wij 24 keurmeesters voorzien. Deze gaan op twee dagen de honden in 17 verschillende ringen keuren. 5 van die 10 groepen worden op zaterdag gekeurd, de andere 5 groepen op zondag. Hieronder vindt u een overzicht van welke rassen wanneer aanbod komen.

Voor elk ras wordt er een onderscheid gemaakt tussen Minor puppy, Puppy, Jeugdhond, Intermediaire klas, Openklas, Werkklas, Kampioenklas en de Veteranen. Teven en Reuen worden ook afzonderlijk gekeurd. Uit alle aanwezige honden van een ras wordt de Best of Breed geselecteerd. Al deze Best of Breed komen in de namiddag in de erering om de titel Beste hond per groep. De winnaars van Beste hond per Groep worden uitgenodigd om op Zondag terug te keren en te strijden samen met de 5 groepswinnaars van zondag om de titel Best in Show (BiS).

Ook interessant voor honden liefhebbers en bezitters zijn de verschillende standen waar men allerlei hondenartikelen tegen interessante voorwaarden kan aanschaffen.

Locatie
Antwerp Expo, Antwerpen
E-mail voor info
info@kvbrabo.be