film | Dogzine

film

Wie van honden en van films houdt, gaat een mooi jaar tegemoet. Tenminste twee tearjerkers met honden in de hoofdrol staan op het programma.

Hoe zorg je ervoor dat in het internettijdperk ook jonge mensen weer naar klassiek luisteren?  Simpel, je voegt wat honden toe en zet het op Youtube.

De internationale organisatie van dierenartsen voor gezelschapsdieren, Fecava, is bezorgd over de komende Disney-film “Patrick”. In de film speelt een mopshond een grote rol.

Dieren op TV, we zijn er bijna allemaal dol op, en zeker op honden.

[update 24 mei:  De filmmaatschappij heeft na alle puriteinse kritiek de twee gewraakte scenes uit de film geknipt, zo laat ze

De film Dogman en de hele cast is dit jaar winnaar geworden van de officiële Palm dog, de prijs voor de beste hond in films van 2018.

In de Verenigde Staten is opnieuw ophef ontstaan rondom een nieuwe film nadat er een video lekte, naar PETA, waarin tijdens draaidagen in China een hond overduidelijk te maken kreeg met te veel str

Met de Oscars voor beste film, beste regie etc. nog vers in het geheugen, is het extra leuk dat afgelopen nacht ook een andere filmprijswinnaar bekend werd.

Naar aanleiding van de film “Lost in Paradise, the dogs of Curaçao”, werd het hoog tijd om een persoonlijk interview te regelen met iemand die hier aan heeft meegewerkt op locatie.

Er heerst hondengriep, van de besmettelijke soort. En in Japan is besloten dat alle honden in quarantaine moeten, op een onbewoond eiland.