hond | Dogzine

hond

Een herder in India merkt dat steeds meer van zijn geiten verdwijnen. Vreemd, want zijn trouwe waakhond houdt de wacht. Dus besluit de herder en nachtje zelf de wacht te houden.

Diverse reddingsboten en zelfs een helikopter van de kustwacht kwamen er gisteren in de buurt van Southampton aan te pas om een man en zijn hond te redden die dre

In Arizona woont een hond die wereldberoemd lijkt te worden vanwege zijn opvallende stemgeluid. Het gaat om Mo, een vondeling en waarschijnlijk een Amerikaanse stafford.

Dieren op TV, we zijn er bijna allemaal dol op, en zeker op honden.

United Airlines heeft niet de beste week van het jaar.

De discussie over het begin van de domesticatie van honden gaat maar door.

De boodschap voor het Britse volk is om dagelijks voldoende te bewegen. Tenminste 150 minuten per dag redelijk intensief bewegen zou het menselijk lichaam langer vitaal en gezond houden.

Honden, er zijn bijna geen dieren op deze aardbol die een grotere ecologische pootafdruk achterlaten.

Jarenlang werd er gezegd dat de zogenaamde “antiallergische honden” zo goed werden verdragen door hun speciale vacht: ze verharen niet en verliezen minder huidschilfers.

De Amerikaanse Food and Drug Administration waarschuwt eigenaren van gezelschapsdieren zoals honden, dierenartsen, zorgverleners en apothekers dat huisdieren ziek