hondengevechten | Dogzine

hondengevechten

Door nieuw onderzoek van de American Society for the Prevention of Cruelty to Animals (ASPCA) is er nu inzicht gekomen in hoe wijd verbreidt georganiseerde hondengevechten voorkomen in de Verenigde

Diverse bomen in Apeldoorn, Deventer en Zutphen blijken gebruikt als trainingsobject voor illegale hondengevechten.

Afgelopen maandag zijn de vrouw en een man die al eerder werden aangehouden voor het organiseren van hondengevechten opnieuw aangehouden.

Hoe herken ik honden die mogelijk hebben deelgenomen aan een hondengevecht (georganiseerde hondengevechten dan, dus illegaal).

Het ongelofelijke verhaal van CHANCE, een Pit Bull Puppy die zijn stem vindt om zich tegen hondenvechten te verzetten.

Steeds vaker duiken de verhalen op van hondenbezitters die aangesproken worden door mannen met een opvallende belangstelling voor hun hond.

Zestien van de vijfentwintig honden die  in oktober vorig jaar in beslag werden genomen bij een inval in een huis in Amersfoort, Soest en Zeist, mogen alsnog worden afgemaakt.

De Tweede kamer behandelde gisteren een groot aantal moties inzake de wet dierenwelzijn.

Vechthonden, of liever gezegd, hoogrisicohonden. We hebben er allemaal wel een menig over, maar eigenlijk weten we met zijn allen nog onvoldoende.

Woensdag 5 oktober heeft de politie in een onderzoek van het Functioneel Parket twee mannen en een vrouw aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij hondengevechten.