asiel | Dogzine

asiel

Honden in asiels, vaak staan ze stijf van de stress, en hoezeer medewerkers hun best ook doen, er is maar een beperkte tijd.

Alhoewel er gelukkig steeds minder honden in asiels terechtkomen (zie artikel binnenkort) zitten de asiels toch vaak met “langzitters”. Dus lijkt het tijd om meer aan marketing te doen.

Orkaan Harvey staat hier bekend om de enorme schade en de dramatische beelden van mensen, ook honden lijden zwaar onder de enorme overstromingen.

Stamboomhonden, als het aan dierenactivisten van PETA, People for the Ethical Treatment of Animals ligt, moeten ze verboden worden.

Het gemeentebestuur van San Francisco heeft besloten dat dierenwinkels niet langer pups mogen verkopen, en alleen nog maar honden mogen verkopen die uit de zogenaamde "shelters" komen, de hondenasi

Was het eerder nog Adele en Queen, volgens de University van Glasgow en de Schotse dierenwelzijnsorganisatie SPCA gedijen honden het best met een lekker moppie reggae.

Als kat en hond...   Meestal een uitspraak die beweert dat er doorlopend een flinke ruzie is. Katten en honden gaan immers niet met elkaar?

Alhoewel in Nederland de asielen nog steeds een grote hoeveelheid honden van het type Pitbull (op zichzelf geen ras) hebben zitten, waarschuwt de RSPCA (Dierencon

“Het aanprijzen van “vechthonden” is een bedreiging voor de volksgezondheid” Dat is –in het kort- de inzet van een klacht waarover de reclame code commissie zich recent heeft uitgesproken.

Bob Marley, “Could you be loved”, Adele met “Someone like you”, de Bohemian rhaposody van Queen of Golden Brown van de Stranglers.