reu | Dogzine

reu

Nieuw onderzoek heeft aangetoond dat het idee van dierenartsen dat teven eerder geneigd zijn om urine-incontinentie te ontwikkelen dan reuen absoluut niet zo sterk is als de dierenartsen geloofden.

Ga bij een losloopveldje staan, en je ziet hoezeer onze samenleving een masculiene samenleving is, waarbinnen verkrachtingscultuur gestimuleerd wordt en homoseksu

Er is de laatste tijd veel te doen over gender, je –biologisch- geslacht. Traditioneel denken in man of vrouw wordt steeds meer aangevallen.

in 2016 kwam aan het licht dat er waarschijnlijk op vrij grote schaal sprake was van stamboomvervalsing bij de Mechelse herder.

Ben je gestrest, pessimistisch? Grote kans dat je hond het dan ook is. De emotionele staat van mensen heeft een grote invloed op hun hond.

Voor geen enkele hondenbaas mag het nieuw zijn dat naast kijken en horen het ruiken een belangrijke rol speelt bij herkenning, en zeker het inschatten, van soortgenoten.

Wie zijn teef visolie geeft, zal meer mannelijke pups krijgen. Dat blijkt uit een onderzoek uitgevoerd aan de Universiteit van Teheran in Iran door Faramarz Gharagozlou et.al.