Verkiezing ‘Beste Hondenstylist van Nederland’ | Dogzine

Verkiezing ‘Beste Hondenstylist van Nederland’

stylist

De organisatie van Hond2017 verkiest tijdens hét hondenevenement van Nederland op zondag 10 december de beste hondenstylist van het land. Acht deelnemers in de categorie amateurs en acht deelnemers in de categorie professionals gaan met elkaar de strijd aan om de winst. Naast beoordeling van het meest passende, praktische en mooiste kapsel, wordt ook het gehele stylingstraject en handling op tafel meegenomen in de beoordeling. De wedstrijd wordt beoordeeld door ervaren trimsters Jessica Frijling en Karen Wolder.

De verkiezing start op zondagmiddag om 14.15 uur met de amateurklasse, met aansluitend om 15.45 uur de professional-klasse. Deelname is kosteloos, hobbymatige en professionele trimmers of trimsters kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar hond@academybartels.com. Vermeld daarin je volledige gegevens, of je wel of niet werkzaam bent als trimmer of trimster en wat meer informatie over je hond (zoals leeftijd, ras etc.).

Alle deelnemers ontvangen één gratis toegangskaart voor zichzelf en voor de hond. Het is belangrijk dat de hond voldoet aan de algemene reglementen voor deelnemende honden aan Hond2017, die te vinden zijn op de website. 

Wellicht ook interessant

sesame (foto instagram)

Sesame verovert internet, maar is het een hond of...

Is het een hond of een… ja wat eigenlijk?  Het dier, overigens een dwergpoedel, is volgens sommigen het “internet aan het veroveren”.

trimsalon

Je hond scheren in de zomer, doe maar niet

We hebben net de eerste zomerwarmte achter de rug, en het is pas juni. Er kan nog volop mooi weer komen. Warmte dus, en heel veel hondeneigenaren vinden dat weer tijd voor een lekkere scheerbeurt.

stylist

Verkiezing ‘Beste Hondenstylist van Nederland’

De organisatie van Hond2017 verkiest tijdens hét hondenevenement van Nederland op zondag 10 december de beste hondenstylist van het land.