Hond staart dagenlang naar blauwe muur | Dogzine

Hond staart dagenlang naar blauwe muur

screenshot video

De inwoners van de Argentijnse stad General Roca maken zich zorgen over een hond die al drie dagen lang in een bushalte naar de blauwe achterwand zit te staren. Het is een beetje eng: Chico zit in een bushokje en daar doet hij precies één ding: staren. Naar een blauwe muur. Om precies te zijn, een felblauwe campagneposter voor de lokale burgemeestersverkiezing.

De bewoners vermoedden eerst dat de hond onder invloed was van drugs of blind was. Maar dat bleek niet zo te zijn. Een dierenarts heeft Chico (zoals de hond inmiddels genoemd is)  onderzocht, zo meldt het tijdschrift Puntal, en maakte het duidelijk: het dier is prima in orde en gezond. De labrador heeft ook een goed verzorgde en volle vacht.

Keer op keer halen mensen de hond weg bij de bushalte. Maar na korte tijd keert Chico terug naar dezelfde plek en gaat verder met waar hij eerder mee bezig was.

De arts vermoedt dat Chico op iemand wacht. Op wie precies en waarom hij naar de muur staart. Niemand weet het. Uiteindelijk zal het waarschijnlijk Chico's geheim blijven.

Het filmpje (hieronder) van Chico gaat inmiddels viraal op Facebook en Youtube.


 

Wellicht ook interessant

screenshot video

Hond staart dagenlang naar blauwe muur

De inwoners van de Argentijnse stad General Roca maken zich zorgen over een hond die al drie dagen lang in een bushalte naar de blauwe achterwand zit te staren.

challenge

Slipperstelende hond gaat viraal

Strandgangers en Facebook-mensen in Argentinië zijn in de ban van een hond. En wel “Roba Ojotas”, oftewel slipperdief.