Dogzine op WDS 2018 | Dogzine

Dogzine op WDS 2018

logo wds

Nog even, en dan vestigen de ogen van alle rashondenliefhebbers zich op Amsterdam, de World Dog Show 2018. Op donderdag de Benelux Winner, en dan drie dagen de Wereldkampioenschappen.

Uiteraard is Dogzine er vier dagen bij. In ons papieren magazine straks (rond 16 september) een uitgebreid verhaal, maar ook online zullen we vier dagen lang verslag doen. Met dagelijks interviews met exposanten, bezoekers, medewerkers, keurmeesters, kennelclubs etc. Sfeerverslagen, en dat allemaal op video en in schrift met foto’s. Maar ook achtergrondverhalen, een kijkje achter de schermen

We posten uiteraard ook veel op Facebook en Twitter, dus volg ons ook daar de komende dagen (en daarna). Blijf ook als thuisblijver of incidentele bezoeker op de hoogte van alles over (ras)honden.

Bent u zelf op de WDS? Schiet ons gerust aan met vragen, verhalen, de successen van uw hond(en), en alles wat u maar kwijt wilt. U herkent ons aan het logo op onze grijze T-shirts.


 

 


 

Wellicht ook interessant

bord bij RAI

FCI: Wereldwijde invoering van Zero Tolerance beleid

Het Zero Tolerance beleid ten aanzien van honden in auto’s, waar afgelopen dagen in Amsterdam tijdens de WDS mee is begonnen, wordt internationaal.

Franki Leung in 2011 over CKU

Samenzwering binnen FCI over lidmaatschap Hongkong

Mag de Kennel club van Hongkong lid blijven van de FCI, of niet, en is de China Kennel Union eigenlijk wel op rechtmatige wijze toegelaten als lid van de FCI.

radio1

Dier & Recht biedt petitie aan tegen hondenshows

Dier & Recht biedt vandaag een petitie aan om hondenshows te verbieden. Er zijn tot nog toe 9000 handtekeningen.