Dogzine op WDS 2018 | Dogzine

Dogzine op WDS 2018

logo wds

Nog even, en dan vestigen de ogen van alle rashondenliefhebbers zich op Amsterdam, de World Dog Show 2018. Op donderdag de Benelux Winner, en dan drie dagen de Wereldkampioenschappen.

Uiteraard is Dogzine er vier dagen bij. In ons papieren magazine straks (rond 16 september) een uitgebreid verhaal, maar ook online zullen we vier dagen lang verslag doen. Met dagelijks interviews met exposanten, bezoekers, medewerkers, keurmeesters, kennelclubs etc. Sfeerverslagen, en dat allemaal op video en in schrift met foto’s. Maar ook achtergrondverhalen, een kijkje achter de schermen

We posten uiteraard ook veel op Facebook en Twitter, dus volg ons ook daar de komende dagen (en daarna). Blijf ook als thuisblijver of incidentele bezoeker op de hoogte van alles over (ras)honden.

Bent u zelf op de WDS? Schiet ons gerust aan met vragen, verhalen, de successen van uw hond(en), en alles wat u maar kwijt wilt. U herkent ons aan het logo op onze grijze T-shirts.


 

 


 

Wellicht ook interessant

bord bij RAI

FCI: Wereldwijde invoering van Zero Tolerance beleid

Het Zero Tolerance beleid ten aanzien van honden in auto’s, waar afgelopen dagen in Amsterdam tijdens de WDS mee is begonnen, wordt internationaal.

stop yulin

Raad van Beheer wijzigt standpunt ten opzichte van World Dog Show 2019 in China

Er is al lange tijd wereldwijd onrust in de kynologie sinds de FCI China verkoos tot gastland voor de World Dog Show in 2019.

opening wds screenshot

Openingsceremonie World Dog Show

Voor iedereen die er niet bij kon zijn, hem nog een keer wil zien of ...  De (samenvatting van) de openingsceremonie van de World Dog Show 2018.