De winnaar van Crufts 2019 | Dogzine

De winnaar van Crufts 2019

dylan

Crufts is weer voorbij. Vier dagen genieten van mooie honden, vier dagen show, demonstraties, wedstrijden en nog veel meer. Uiteraard komt er nog een uitgebreid verslag in ons papieren magazine, maar de winnaar van deze meest pretentieuze show ter wereld willen we u niet onthouden.

De heer Dan Ericsson was de Best in Show keurmeester en hij viel als een blok voor de Papillon: “Deze prachtige hond heeft alles wat je zoekt in dit ras, plus persoonlijkheid.” Zijn keuze was bijzonder: nooit eerder won een Vlinderhondje de Crufts. Extra bijzonder is dat het gaat om Planet Waves Forever Young Daydream Believers, die thuis trouwens gewoon Dylan heet. Dylan the Villain meestal, vertelde eigenaresse Kathleen Roosens. Kathleen is afkomstig uit België, en Dylan is door haarzelf gefokt.

De tweede plaats was voor de winnaar van de Houndgroep, Soletrader Magic Mike (Bassett Griffon Vendeen Petit), in eigendom van Mrs S Doherty & Mrs W Robertson.


 

Wellicht ook interessant

dylan

De winnaar van Crufts 2019

Crufts is weer voorbij. Vier dagen genieten van mooie honden, vier dagen show, demonstraties, wedstrijden en nog veel meer.

Newkirk

PETA: Geen bikini's meer in Missverkiezingen, ook geen hondenshows meer..

Het #MeToo-verhaal dat recent leidde tot het afschaffen van de Zwembad-ronde in (in ieder geval de Amerikaanse) missverkiezingen, wordt door dierenbelangenorganisatie aangegrepen om ook tegen honde

verstoring crufts

Dit gebeurde er op Crufts 2018, en het was niet PETA

Iedereen die Crufts zag, ter plekke of via de livestream, heeft het op z’n netvlies staan: de winnende Whippet die enkele seconden na de bekendmaking snel door haar eigenaresse van het podium werd