Best Friend from Heaven nieuwe hondenfilm | Dogzine

Best Friend from Heaven nieuwe hondenfilm

heaven

Behalve de trailer is er bijna niets over te vinden, de "nieuwste" feelgood-hondenkomedie van het Amerikaans/Canadese  bedrijf Brainpower. "Best friend from Heaven" heet de film en de enige bekende acteur is Kris Kristofferson, die zijn stem leende aan hoofdrolspeler Gabriel, een Schotse collie die in het begin van de film overlijdt na een tragisch ongeval.

Hoofdrolspeelster Tara, gespeeld door Winny Clarke, besluit uit verdriet haar voorgenomen huwelijk met Danny (Keith Cooper) af te zeggen. En dat kan Gabriel, ook vanuit de hemel, niet laten gebeuren.

Een komedie dus geregisseerd door Justin G. Dycke, die al eerder films in dit genre regisseerde, waaronder de TV-film "a puppy for Christmas" en andere kerstfilms. Schrijver van het plot is Keith Cooper, naast een aantal van eerder genoemde kerstfilms ook verantwoordelijk voor superman Returns en The Fantastic four.

Of de in 2017 al uitgekomen film hier ooit de bioscopen gaat halen is de vraag, maar de trailer is in ieder geval best leuk om te kijken. De combinatie van "geesthond" en "huwelijk" is in ieder geval nieuw.


 


 

Wellicht ook interessant

screenshot Isle of Dogs

Isle of Dogs, nieuwe animatie-hondenfilm dit voorjaar te zien

Er heerst hondengriep, van de besmettelijke soort. En in Japan is besloten dat alle honden in quarantaine moeten, op een onbewoond eiland.

screenshot beelden TMZ

A Dog's Purpose, gelekte beelden niet wat het lijkt

Een Duitse Herder die, voor filmopnames, in het water wordt gedwongen, duidelijk tegen zijn zin. De laatste dagen ontstond er vooral op social Media een ware hype rondom deze gelekte filmbeelden.

screenshot war dogs

"War dogs, a soldiers best friend" geeft uniek beeld van Amerikaanse legerhonden

Na 11 september 2002 startte het Amerikaanse leger met het trainen en inzetten van speciale honden, die naast elite-militairen zouden moeten worden ingezet om niet alleen vijanden op te sporen en u