Beachcleanuptour: samen met je hond het strand opruimen | Dogzine

Beachcleanuptour: samen met je hond het strand opruimen

beachcleanuptour

Van woensdag 1 tot en met woensdag 15 augustus maakt stichting de Noordzee samen met vrijwilligers/deelnemers uit heel het land de Noordzeekust schoon.  Er zijn 30 etappes waar je je voor in kan schrijven. En voor ons hondenliefhebbers is er op 9 augustus een speciale etappe. Voor het 3e jaar op rij wordt dan de hondenetappe gehouden, gesponsord door Specific.

Alles staat in het teken van je hond, maar natuurlijk ook in het teken van afval opruimen. De sponsor voorziet jou van een heerlijke luxe lunch en je hond van een kleine snack.

De etappe start op de Maasvlakte bij paviljoen de Stormvogel, je wordt daar om 10u verwacht. We lunchen met zijn allen op het strand!  Na de lunch vervolgen we onze weg en lopen naar het einde van de Maasvlakte. Daar staat een bus klaar om ons terug te brengen naar de startlocatie, waar we onder het genot van een drankje dat je van ons krijgt, kunnen napraten.

Inschrijven en met je hond zorgen voor een betere, schonere wereld kan hier.


 


Video-impressie van 2017

Wellicht ook interessant

bar

Exclusieve hondenvriendelijke bar in Kroatië opent de deuren

Niet langer hoef je je honden thuis te laten, terwijl je geniet van een vakantie in de zon.

beachcleanuptour

Beachcleanuptour: samen met je hond het strand opruimen

Van woensdag 1 tot en met woensdag 15 augustus maakt stichting de Noordzee samen met vrijwilligers/deelnemers uit heel het land de Noordzeekust schoon.