Nabestellen | Dogzine

Nabestellen

Er zijn inmiddels 7  uitgaves van Dogzine verschenen...

Al onze abonnees hebben het blad inmiddels in de bus gekregen. Nieuwsgierig geworden? Zolang de voorraad strekt zijn de nummers 1, 2,3 en 4 van jaargang 1 (2017) en 1, 2 en 3 (2018) nog los te bestellen. Uiteraard kunt u ook een abonnement nemen, via onze pagina abonnement. Wilt u een nummer los nabestellen. Stuur dan een e-mail aan administratie@dogzine.nl met daarin uw naam, adres, woonplaats met vermelding van Dogzine's Hondenwereld nummer(s) .... (eventueel met het aantal exemplaren dat u wilt ontvangen).

Maak vervolgens €6,50 over op bankrekeningnummer NL 72 RABO 0316 9720 61 (ten name van Dogzine VOF te Almere) o.v.v. Dogzine jaargang ... nummer .... Zorg er a.u.b. voor dat uw naam in de mail overeenkomt met de naam van uw bankrekening. Zodra uw betaling ontvangen is sturen wij -zolang de voorraad strekt- het nummer aan u op. Houdt rekening met ca. 2 weken levertijd.

Nabestellingen buiten Nederland: Maak €8,50 euro over op bovenstaand bankrekeningnummer. Dit i.v.m. hogere verzendkosten.

dogzine