world dog show | Dogzine

world dog show

Dier & Recht biedt vandaag een petitie aan om hondenshows te verbieden. Er zijn tot nog toe 9000 handtekeningen.

...en daarmee sluiten we de online berichtgeving over de WDS 2018 af, een ideo van een klein half uurtje met onbekende rassen, achtergronden, fraaie beelden van de show, fokkers over verzorging op

Op de World Dog Show kwamen we ook deze mooie, Frane, Poitevin tegen. Met zijn Russische eigenaren...

Er zijn volop mooie rassen te zien. Waaronder deze zeer zeldzame American Water Spaniel uit Duitsland...

Honden in de auto laten (ongeacht de buitentemperatuur), bedreigen, vechten? Niet op de World Dog Show over ca. 2 weken in Amsterdam.

Parijs had er 21.600, Leipzig had er “meer dan 31.000”,   en Amsterdam?   Ja, het record is (opnieuw) gebroken, voor de World Dog Show 2018 samen met ede Benelux Winner hebben zich maar liefst 33.500 honden ingeschreven. Dat liet WDS-voorzitter Gerard Jipping Dogzine weten. En daarmee laat Amsterdam 2018 Leipzig, Parijs maar ook de Crufts, altijd een druk bezochte show, ver achter zich.

Afgelopen zaterdag verzamelden  een kleine 300 mensen zich op Heerlijkheid Mariënwaerdt voor de traditionele nieuwjaarsreceptie van de Raad van Beheer.

Met ruim 33.000 inschrijvingen en ongeveer 70.000 bezoekers, was Leipzig de grootste World Dog Show ooit.  Een uitgebreid verslag staat straks in Dogzine nummer 5.

De inschrijvingen zijn gesloten, dus nu is het tijd voor de statistiek. Leipzig, de world dog Show 2017, breekt alle records.