pup | Dogzine

pup

Iedereen die fokt weet het. Soms heb je een pup die wat achter is. Of een pup die gewoon kleiner is dan de rest en weggeduwd wordt.

Mensen zijn gek op honden, en zeker gek op puppies. De leeftijd zou daarbij geen verschil moeten maken, de leeftijd van de pups dan.

Op 8 mei werd het lichaam van Eric Geboers gevonden na een lange zoektocht in de zandwinzwembaden in de buurt van Mol.

In hoeverre heeft de manier waarop de teef haar pups verzorgt invloed op hoe het gedrag van de pups zich ontwikkelt? Die vraag kan rekenen op steeds meer belangstelling.

Bij bevallende teven waar de zaak lijkt te stagneren wordt nog steeds vaak oxytocine gespoten door dierenartsen.

De hersenen zijn een van de belangrijkste organen in het lichaam. Ze staan direct in verbinding met het ruggenmerg, en vormen samen het centraal zenuwstelsel.

We kopen sneller een pup in een opwelling dan dat we een paar schoenen in een opwelling kopen, oftewel, we denken langer na over schoenen dan over een hond.

Wat is de beste leeftijd om pups bij de moeder weg te halen en naar de nieuwe eigenaar te laten gaan.

Wanneer een pup geboren wordt is het zaak te zorgen dat er snel wordt gedronken bij de teef. Dat is een bekend gegeven; het heeft te maken met de biest die de pups binnenkrijgen.

De Hapertse puppyfarm Cartierhoeve mag ook in het nieuwe onderkomen van de hondjes geen dieren houden. Eigenaars het echtpaar Castelijns hebben het kort geding tegen de gemeente Bladel verloren.