| Dogzine

Onlangs verscheen er een onderzoek waar de liefhebbers van kleurgenetica bij de hond erg enthousiast over waren, en terecht: er is een nieuw kleurgen gevonden bij de hond!

De eerste wedstrijd van Hoopers Nederland was een succes. Er waren 41 deelnemers, veel bezoekers die langs de zijlijn meekeken, mooie prijzen en een de locatie was prachtig in de bossen van Ommen.

De Alpenländische Dachsbracke is een behoorlijk zeldzaam ras. Sterker nog, in Nederland is nog nooit een nest pups geboren! Tot vandaag.

Dat honden ons prima voor de gek konden houden is al langer bekend, maar nu blijken ze ook nog gezichtsuitdrukkingen te gebruiken.

Voor de derde keer in relatief korte tijd is er een wolf in Nederland gesignaleerd.

We zijn allemaal dol op honden, maar als ze flink nat zijn wordt die liefde soms wat minder.

Een Franse rechtbank heeft de Nederlandse fokster en keurmeester Cornelia Keizer veroordeeld tot 4 maanden voorwaardelijke gevangenisstraf. Volgens de uitspraak zou Keizer zich schuldig gemaakt heb

In Duitsland, rondom Erfurt, is enige beroering ontstaan nadat een wolvin gepaard heeft met een loslopende huishond, en er uit die paring zes pups, of welpen, geboren zijn.

Het aantal patiënten met alzheimer neemt, mede door de toenemende vergrijzing, nog steeds toe, en ondanks de vele onderzoeken is er nog geen afdoende oplossing gevonden om de slopende ziekte tot st

De inschrijvingen zijn gesloten, dus nu is het tijd voor de statistiek. Leipzig, de world dog Show 2017, breekt alle records.

Medicijnfabrikant Boehringer Ingelheim heeft de licentie van hun product Vetmedin (pimobendan / benazepril ) in de VS uitgebreid.

Aan de overkant van de oceaan is het groot nieuws:  Disney zet een aantal van zijn hotels ook open voor honden.

Agenda

oktober 2017

zo ma di wo do vr za
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4