Uden outdoor zaterdag 18 juni | Dogzine

Uden outdoor zaterdag 18 juni

BIS Uden

Dit weekeinde was het tijd voor Uden Outdoor -deze keer indoor- in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch. Een mooi georganiseerde show in drie ruim opgezette hallen. Op onze Facebookpagina zijn een aantal foto's te vinden van de presentaties in de erering. Bijgaande video toont de  Best in Show-presentatie met Gerard Jipping als keurmeester. Uiteindelijke winnaar was de Lhasa Apso "Close To Perfection Next To You"van M. Radstok. RBIS was de Whippet "Creme Anglaise's Pantomime" van J.W. Akerboom-van der Schaaf en op de derde plaats eindigde  de Dashond, ruwhaar "Treis Pinheiros Mr. Monty" van S. Berkhout-Falkner.

Wellicht ook interessant

Erepodium

Best in Show op de Meierij-show zondag 19 juni

Ook de tweede dag van de hondenshow in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch was succesvol, met een mooie presentatie voor de Best in Show.

BIS Uden

Uden outdoor zaterdag 18 juni

Dit weekeinde was het tijd voor Uden Outdoor -deze keer indoor- in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch. Een mooi georganiseerde show in drie ruim opgezette hallen.

winnaar jonge honden

Jonge honden stelen show op Meierij-show in Den Bosch

Tien rasgroepen, met elk de mooiste jonge vertegenwoordigers per rasgroep. Zondag werden alle toekomstbeloftes gepresenteerd, voorafgaand aan de keuze van de beste jonge hond.