Uden outdoor zaterdag 18 juni | Dogzine

Uden outdoor zaterdag 18 juni

BIS Uden

Dit weekeinde was het tijd voor Uden Outdoor -deze keer indoor- in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch. Een mooi georganiseerde show in drie ruim opgezette hallen. Op onze Facebookpagina zijn een aantal foto's te vinden van de presentaties in de erering. Bijgaande video toont de  Best in Show-presentatie met Gerard Jipping als keurmeester. Uiteindelijke winnaar was de Lhasa Apso "Close To Perfection Next To You"van M. Radstok. RBIS was de Whippet "Creme Anglaise's Pantomime" van J.W. Akerboom-van der Schaaf en op de derde plaats eindigde  de Dashond, ruwhaar "Treis Pinheiros Mr. Monty" van S. Berkhout-Falkner.

Wellicht ook interessant

Teske

Kankerspecialist Teske krijgt Zweeds eredoctoraat

Professor Erik Teske van de Universiteit Utrecht krijgt een eredoctoraat van de Swedish University of Agricultural Sciences in Zweden.

Bilateral en:hip dysplasia in a en:Labrador Retriever puppy: Photo of a x-ray taken by Joel Mills on May 26, 2006.

Zomerpups hebben minder vaak HD, en honden in het zuiden vaker

Heupdysplasie is een van de meest voorkomende kwalen bij honden. Bovendien, ondanks het in bijna elk ras verplichte testen, zegt de classificatie van de ouderdieren relatief weinig.

kind en hond

Risico: Angstige of blije hond, kinderen zien het verschil niet.

Jonge kinderen weten precies wanneer een hond kwaad is en dreigt, maar herkennen niet of een hond angstig is. En dus ook niet of een hond mogelijk uit angst gaat bijten.