Hond van het Jaarshow 2016 live bij Dogzine | Dogzine

Hond van het Jaarshow 2016 live bij Dogzine

dogzine tv screen

Live kijken naar de mooiste honden van Nederland. Dat kan a.s. zondag 15 januari vanaf ongeveer 14.00 uur. Dogzine is dan live bij de “Hond van het Jaarshow 2016”, en zend de gehele show direct uit via Youtube,  en –als het lukt- ook direct via deze website. Volg oons op Faqcebook, Twitter, Instagram en de website voor de definitieve link.

De uitzending zal alle rasgroiepen, Beste Nederlandse hond, beste Veteraan en uiteraard Best in Show bevatten, samen met interviews met de winnaars, de organisatie etc. Het hele dogzine-team is aanwezig om er een leuke, afwisselende uitzending van te maken die –als u toch iets anders te doen hebt- ook nadien nog beschikbaar is.

Voor diegenen die niet de hele middag achter de PC willen zitten, via SmartTV’s en via de Google Chromecast, en in sommige gevallen ook via uitzendkastjes als de Expedia-boxen van KPN is de uitzending ook direct op TV te volgen (we zenden uit in semi-HD, 720 x 480). Raadpleeg voor de uitzending of uw TV daar geschikt voor is, of raadpleeg uw TV-provider.

De uitzending is vermoedelijk rond 19.30 uur afgelopen.

Wellicht ook interessant

hond van het jaar

Italiaans windhondje mooiste van 2017

Het Italiaans Windhondje, Redcomet Rock and Roll,  van L. Sahuleka en S. v.d.

dogzine tv screen

Hond van het Jaarshow 2016 live bij Dogzine

Live kijken naar de mooiste honden van Nederland. Dat kan a.s. zondag 15 januari vanaf ongeveer 14.00 uur.

hond van het jaar

Hond van het Jaar 2018

In een druk theater de Flint werd afgelopen zondag de Hond van het Jaar 2018 gekozen. Het was de Schotse herdershond (korthaar) Woody Krasna Louka van B. de Feijter die met de eer ging strijken.