Glitterballen, grap of trend? | Dogzine

Glitterballen, grap of trend?

bron: facebook

Het is nog wat onduidelijk of het gaat om een eenmalige “grap” of dat het daadwerkelijk een  trend wordt, vooralsnog lijkt het vooral het eerste. En zelfs in de Verenigde Staten, waar samen met Japan en China de meest opvallende grooming-methodes hun ontstaan vinden, zijn veel mensen nogal “geschokt”.  Maar de beelden van “de nieuwe grooming-trend” doen al wel volop de ronde. En dan hebben we het over “glitter-balls”, oftewel, de ballen van je reu opgemaakt als kerstbal.

De methode om tot een dergelijk ‘schitterend’ resultaat te komen zou maismeel en eetbare glitterstukjes zijn, dus een weinig invasieve methode.  En anderzijds, nergens ter wereld worden zoveel honden (te) jong gecastreerd als in de VS, dus een dergelijke trend zou daar maar een heel klein groepje honden treffen.  De eerste “please spay-and-neuter”-activisten dienen zich inmiddels alweer aan onder de posts.

Kortom, vooralsnog een grap lijkt het, alhoewel je het in Amerika nooit zeker weet…


 


 

Wellicht ook interessant

bron: facebook

Glitterballen, grap of trend?

Het is nog wat onduidelijk of het gaat om een eenmalige “grap” of dat het daadwerkelijk een  trend wordt, vooralsnog lijkt het vooral het eerste.