Diervoedingsfabrikant wordt shirtsponsor in Eredivisie | Dogzine

Diervoedingsfabrikant wordt shirtsponsor in Eredivisie

Vitesse (copyright Vitesse)

Voetbal en honden, in het algemeen zien we dan een  hond rennend achter een bal voor ons. En niet een eredivisie-elftal. Toch zullen we daar het komend voetbalseizoen aan moeten wennen, nu diervoederfabrikant Prins de nieuwe shirtsponsor is van de Arnhemse voetbalclub Vitesse. De onthulling van het nieuwe shirt vond gisteren plaats tijdens de 125e verjaardag van de Arnhemse voetbalclub.  

Wat hebben voetbal en 100% natuurlijke diervoeding met elkaar gemeen?  In een persbericht maakt Prins dat duidelijk. Prins en Vitesse hebben veel raakvlakken, bijvoorbeeld beweging, bewust omgaan met gezondheid, innovatie en investeren – via bijvoorbeeld de jeugd – in de toekomst, zo laat de voerfabrikant weten.

Met de komst van Prins verdwijnt Smipe, Smipe sierde de afgelopen 2,5 jaar de achterkant van het shirt. Prins Petfoods en Vitesse hebben een driejarig contract ondertekend. Directeur van Prins Petfoods, Wil Mulders: “We geloven in de manier waarop Vitesse zich manifesteert. We zochten bewust naar een regionale partner waarmee wij ons kunnen identificeren en tevens de naamsbekendheid van Prins Petfoods kan vergroten. De visie van beide bedrijven kent veel raakvlakken waarbij beweging en bewust omgaan met gezondheid belangrijke elementen zijn. Ook bij Prins Petfoods kunnen we niet zonder innovatie en investeren wij graag in mensen én in de toekomst. We willen een beleving creëren rond ons product, net zoals voetbal een beleving is, en willen van onze klanten echte fans maken. Diervoeding in combinatie met voetbal ligt misschien niet zo voor de hand, maar kijkend naar de waarden die Prins en Vitesse delen is het juist een heel logische.”

Prind en Vitesse is overigens niet geheel nieuw.  Zo is Prins Petfoods al partner van de Vitesse Voetbal Academie en wordt er een gezamenlijk plan uitgewerkt om de jeugd dichterbij het voetbal te laten komen.

Of de spelers en trainers veel met honden (of katten) hebben is onbekend, supportersvereniging "De trouwe honden" hoort in ieder geval bij NEC uit Nijmegen.

Copyright bij de foto: Vitesse. 

Wellicht ook interessant