Bent u geïnteresseerd in honden? | Dogzine

Bent u geïnteresseerd in honden?

Aanbieding: wie voor 1 september a.s. een abonnement neemt, betaalt het eerste jaar i.p.v. 29,95 maar 25 euro!!!

Houdt u van honden, hebben honden uw speciale interesse?  Sport u met uw honden, gaat u naar shows, fokt u af en toe een nest? Of bent u gewoon gek op honden en wilt u zoveel mogelijk weten?

Heeft u hierboven één of meer keer “ja”gezegd? Dan mag u Dogzine ook als magazine eigenlijk niet missen. Dogzine biedt achtergrondartikelen, verdieping in ziekte- en gezondheid, nieuwe inzichten in gedrag en training, maar ook bekende en onbekende rassen, columns etc. (zie ook de index). Gemaakt door hondenmensen voor hondenmensen.

We verschijnen  als abonnee-blad, en sinds maart ook in een aantal tijdschriftenwinkels in Nederland en België. Een jaarabonnement kost voor Nederland, Curaçao en België  €29,95 voor zes nummers.  

Abonneren en losse nummers nabestellen kan nu via onze webwinkel, met veilig direct betalen.

Of maak gebruik van het aanmeldformulier, de knop hieronder.

abo

Dogzine voortaan (vanaf nummer 5 jaargang 3, september/oktober 2018, verschijnt rond 16 september 2018)

Losse nummers nabestellen kan ook (zolang de voorraad strekt). Kijk op onze pagina nabestellen.


Dogzine is ook verkrijgbaar bij de boek- en tijdschriftenhandel, kijk voor verkooppunten hier.

Opzeggen abonnement

Wilt u uw abonnement beëindigen, dient dat tenminste 1 maand voor de afloop van het huidige abonnement schriftelijk te gebeuren via een mail naar administratie@dogzine.nl onder vermelding van uw abonnementsnummer en NAW-gegevens. U ontvangt dan binnen 2 weken een bevestiging van uw opzegging.

Opzeggingen later dan de aflooptermijn lopen door tot de eerstvolgende aflooptermijn. Indien u geen bevestiging ontvangt is het abonnement niet opgezegd. Wij bewaren alle correspondentie hieromtrent.