Sesame verovert internet, maar is het een hond of... | Dogzine

Sesame verovert internet, maar is het een hond of...

sesame (foto instagram)

Is het een hond of een… ja wat eigenlijk?  Het dier, overigens een dwergpoedel, is volgens sommigen het “internet aan het veroveren”.

Waar gaat het om?  Een Japanse trimster, Yoriko Hamachiyo, knipte haar poedeltje in iets wat bijna een “perfecte bol” is, en waarin je dus beslist niet meer terugziet dat het om een hond gaat. Sesame, het hondje zelf, werd daardoor wereldberoemd op heel internet. Allerlei –vooral niet over honden gaande- websites omschreven het als “cuteness overload”, en ja, te verwachten, de trimster krijgt verzoeken uit heel de wereld om ook andere honden in deze nogal opvallende haardracht te knippen.

Alhoewel het hondje zelf verder gezond lijkt, kun je je afvragen of we hier de hond nog wel hond laten zijn…   Enfin, dat is aan u als lezer om te beoordelen.

Meer foto's verderop de pagina.


 


 

 

昨日は雑誌の撮影でした📷✨(犬のヘアカタログ) ごまちゃん 緊張でよだれが💦 娘のみっちゃんが作った帽子を乗せました。 息子のあーちゃんからは無い方が可愛いと不評🙅‍♂️ 私はどっちも可愛い💕  この写真は私が撮ったものです😅  撮影中、電話に出られずすみませんでした🙏🙇‍♀️ 仕事中✂︎も電話に出られない事が多いのでメールだと助かります。  #トイプードル #ごまちゃん #羊カット #進化系 #手作り帽子 #太ってないよ #見た目はおデブなんですけど #unique #poodle #roundanimals #dog #cute

Een bericht gedeeld door Yoriko Hamachiyo ⋆* 濱千代 頼子 (@yorikokoro) op

Wellicht ook interessant